Vacature Allround Timmerman .

Vacature Allround Timmerman bij MeBo Bouw

Ben jij een ervaren Allround Timmerman die gedreven is en graag in een team werkt? Zoek niet verder! Bij MeBo Bouw zijn we op zoek naar een zelfstandige teamplayer met passie voor de bouw om ons kleine maar dynamische team in Dokkum te versterken.

Over MeBo Bouw

MeBo Bouw is een klein, maar groeiend bedrijf gevestigd in Dokkum. Wij zijn actief in zowel verbouwings- als nieuwbouwprojecten. Ons bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige en diverse timmerwerk, waarbij elke dag weer een nieuwe uitdaging biedt. Bij ons is er weinig sprake van repeterend werk; elke klus is uniek en vraagt om vakmanschap en creativiteit.

Functieomschrijving

Als Allround Timmerman bij MeBo Bouw ben je verantwoordelijk voor diverse timmerwerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Je werkt zelfstandig, maar ook nauw samen met collega's om projecten tot een succesvol einde te brengen. Dankzij jouw vakmanschap en oog voor detail kunnen onze klanten altijd rekenen op hoogwaardig werk waar ze tevreden over zijn. Bovendien wordt het op prijs gesteld als je in staat bent om zelfstandig een project te leiden en te coördineren. De meeste werkzaamheden vinden plaats binnen een straal van 20 km rondom Dokkum, waardoor je efficiënt en lokaal kunt werken, wat bijdraagt aan een soepele uitvoering van onze projecten.

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Is deze vacature
iets voor jou?

Neem dan contact met ons op. Stuur je CV en motivatiebrief naar ons via onderstaande contactgegevens. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort te verwelkomen bij MeBo Bouw.