Over ons .

Wie zijn wij?

Wij zijn bouwbedrijf MeBo Bouw. Samen met een vast team gaan wij u helpen met uw bouwklus. In dit team zitten vakmensen, elk met hun eigen expertise. Op die manier kunnen wij elke keer weer maatwerk verzorgen bij het realiseren van de klussen. We hebben al heel wat dromen mogen verwezenlijken en we zijn benieuwd waar we u bij mogen helpen.

"Het geeft mij voldoening wanneer ik mensen verder kan helpen met oplossingen waar ze zelf nooit aan hadden gedacht."

Tsjerk van der Meer.

Ik ben getrouwd, ben vader van drie kinderen en zoals gezegd heb ik het vak geleerd van m’n vader. We hebben in het verleden wel eens samen klussen opgepakt. Het is bijzonder om samen met je eigen vader op de bouwplaats te mogen staan. Door de jaren heen is mijn bedrijf steeds blijven groeien. Samen met Petrus zetten we nu de volgende stap en gaan we verder als MeBo Bouw. Hierdoor kunnen we u nog beter van dienst zijn.

"Ik geniet van de band die ik opbouw met onze opdrachtgevers, zodat we samen gaan voor het beste resultaat."

Petrus de Boer.

Ik ben een echte familieman, getrouwd en vader van vier kinderen. Ook mijn vader en ooms waren actief in de bouw, waardoor dit van jongs af aan ook mijn doel is geweest. Ik ben sociaal, makkelijk in contact en denk oplossingsgericht. Ik ben mijn carrière gestart in dienst van verschillende werkgevers. Ik ben dankbaar voor alle ervaring die ik in die tijd heb opgedaan en zal deze nu inzetten voor MeBo Bouw. Samen met Tsjerk hoop ik u van dienst te kunnen zijn.

Heeft u bouwplannen?

Tsjerk van der Meer en Petrus de Boer, de eigenaren van MeBo Bouw, hebben een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van nieuwbouwwoningen en het verbouwen of renoveren van bestaande woningen. Hierbij heeft Petrus zich in het verleden meer gefocust op nieuwbouwwoningen terwijl Tsjerk meer in het verbouwen of renoveren van bestaande woningen heeft gezeten. Door onze samenwerking zijn we dé partner voor elke bouwklus.

Het bouwen is er met de paplepel ingegoten. Als kleine jongetjes leerden we de fijne kneepjes van het vak, achter in het hok bij ‘heit’. Al heel vroeg was het voor ons beiden duidelijk dat we later de bouw in zouden gaan. Natuurlijk wisten we toen nog niet dat onze wegen zich op deze manier zouden kruisen, maar we zijn erg blij met het ontstaan van MeBo Bouw. Ons concept willen we niet spannender maken dan het is: we gaan gewoon lekker aan het werk.

We bouwen alles
wat u maar wilt.

VAKKUNDIG

Bij elke nieuwe klus gaan we weer voor perfectie. Wij genieten namelijk evenveel van de klus, als u van het eindresultaat.

GEDIPLOMEERD

Aan uw klus werken gediplomeerde vakmensen die bevoegd en bekwaam zijn en zich altijd blijven ontwikkelen binnen hun specialisatie.

EERLIJKE PRIJS

Bij een goede, fijne en betrokken samenwerking hoort een eerlijke prijs waar alle partijen blij van worden.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Een afspraak is een afspraak en daar kunt u ons aan houden.

DUURZAAM BOUWEN

Zowel in de ontwerpfase, de bouwfase, de gebruiksfase en de sloop richten wij ons op duurzaamheid. We werken met duurzame materialen zodat we het milieu zo veel mogelijk ontzien.

NUCHTERE FRIEZEN

U werkt samen met nuchtere Friezen. Geen woorden, maar daden. Dit ervaren onze klanten als zeer prettig.

SNELLE REACTIE

Wij zijn laagdrempelig in contact en zorgen ervoor dat u binnen twee werkdagen een reactie krijgt op uw vraag.

Laat een bericht achter