Diensten.

Nieuwbouw

Elke nieuw gebouwde constructie, van begin tot eind, verzorgen wij op maat.

Verbouw

Bouwkundige wijzigingen aan uw woning, garage, schuur of elk ander gebouw.

Renovatie

Herstelwerkzaamheden, aanpassingen of wanneer nodig (gedeeltelijk) vernieuwen.

Onderhoud

Periodiek onderhoud, kleine verbeteringen of grootschalige aanpassingen ten behoeve van de levensduur van uw woning/gebouw.

Nieuwbouw.

Nieuwbouw doen we op heel veel verschillende manieren. Denk aan een woning, een garage, een buitenverblijf, een vakantiewoning of een loods. Wij pakken alles aan en denken graag met u mee. Door onze ervaring met allerlei soorten nieuwbouwprojecten weten we precies wat erbij komt kijken en kunnen u dus voorzien van advies. Nieuwbouw betekend dat er vooraf goed moet worden uitgedacht wat er precies moet gebeuren. Wij zorgen voor een goede planning en kunnen ons daarom ook houden aan de opleverdatum. We werken binnen het vastgestelde budget en betrekken u bij het verloop van het project. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Voorbeeld van nieuwbouw

Vakantiewoning

Voor recreatiecentrum Schreiershoek mochten we een aantal luxe vakantiewoningen realiseren. Prachtig gelegen aan het water, dicht bij de binnenstad van Dokkum. We zijn blij dat we mochten bijdragen aan prachtige vakanties.

Woning
Tuinhuis/schuur
Garage
Kantoor of bedrijfshal

Verbouw.

In principe verbouwen we alles. Elke bouwkundige wijziging die u aan wilt brengen aan een bestaand gebouw pakken we aan. Of het nou gaat om het plaatsen van een nieuwe badkamer, een uitbreiding in de vorm van een serre, een gewijzigde indeling of het aanbouwen van een bijkeuken; wij kunnen het voor u regelen. En waar nodig schakel ik specialisten in, zodat u maatwerk geleverd krijgt.

Voorbeeld van verbouw

Aanbouw

Extra ruimte, groter wonen kan gerealiseerd worden met een aanbouw. Er zijn verschillende opties voor het zetten van een aanbouw, zowel qua materiaal als qua inrichting. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden.

Interne verbouwing
Isolerende maatregelen
Dakkapel
Dakramen

Renovatie.

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u kiest voor renovatie van een bestaand pand. Het kan gaan om herstelwerkzaamheden, het verduurzamen van de woning of wanneer nodig (gedeeltelijk) vernieuwen. Wat uw reden ook mag zijn, wij helpen u er graag bij, zodat u weer voldoet aan de geldende maatstaven. Het leuke aan renoveren is dat het elke keer weer puzzelen is. Bij een nieuwbouwproject is alles van tevoren uitgedacht, terwijl het bij een renovatie altijd weer de vraag is wat je allemaal tegen gaat komen. Het is een mooie uitdaging om er dan toch voor te zorgen dat de wens van de klant uitkomt.

Voorbeeld van renovatie

Woning renovatie

We hebben verschillende renovaties mogen doen maar één ervan is bijvoorbeeld de renovatie van de gehele woning, net buiten het centrum van Dokkum. Deze woning mochten we van a tot z renoveren, waarbij eigenlijk niks is gelaten zoals het was. Echt een klus waar we nog steeds blij van worden en waarover u meer kunt lezen op de projectenpagina.

Dakrenovatie
Gevel of dak isoleren
Gevelrenovatie

Onderhoud.

Ook voor (periodiek) onderhoud kunt u bij ons terecht. Bijna geen enkel product, dus ook bouwproducten niet, zijn bestand tegen de elementen van de natuur. Daarom is het van belang om met periodiek onderhoud de levensduur te verlengen en de uitstraling te behouden. Uitstel van onderhoud leidt uiteindelijk vaak tot hogere kosten. Wij zorgen voor verschillende vormen van onderhoud, denk hierbij aan; inspectie en advies, reiniging, gevelbewerking en herstelwerkzaamheden van bijvoorbeeld aantasting door corrosie.

Voorbeeld van onderhoud

Inspectie en advies

Het bezit van een eigen woning is kostbaar en daarom is het dan ook belangrijk dat er regelmatig onderhoud aan uw huis wordt gepleegd. Door het doen van een onderhoudsinspectie wordt het voor u duidelijk wat op korte, middellange en lange termijn aan onderhoud dient te worden gedaan.

Herstelwerkzaamheden
Reiniging

Wilt u onze vakmannen inschakelen?