Bouwplannen

juli 13, 2021
MeBo Bouw
 

MeBo Bouw heeft een ruim aanbod van diensten. Van nieuw- tot verbouw en van onderhoud tot renovatie. Geen vraag te klein, geen droom te groot. Hebt u bouwplannen? Wij staan klaar om u te helpen.


Heeft u bouwplannen?

Het is ontzettend leuk om bouwplannen te maken voor uw woning. Soms kan het zelfs noodzakelijk zijn. Een uitbreiding, een verbouwing of een noodzakelijke renovatie. Wat uw bouwplannen ook zijn, wij willen u daar graag bij helpen. 

Heeft u bouwplannen om uw woning aan te passen?  Wilt u uw woning verduurzamen, veranderen of vergroten, dan werken wij dit graag samen met u uit. Door onze jarenlange ervaring met het opstellen van bouwplannen, weten wij precies wat er nodig is en op welke manier u het beste uit bent. Uiteraard verzorgen wij een op maat gemaakte vrijblijvende offerte voor uw bouwplannen.

Van bouwplan naar bouwaanvraag

Met uw bouwplan gaan we aan de slag en ondersteunen we u met advies om vervolgens de bouwaanvraag te verzorgen. Wij kennen de wet en regelgeving omtrent de verbouwing, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Dit versoepelt het proces van het bouwplan tot aan de bouwaanvraag.

Bouwplannen maken

Neem gerust eens contact met ons op om uw bouwplannen te bespreken. Wij zijn benieuwd naar uw bouwplannen en op welke manier wij daarin iets betekenen kunnen.